KATEGORİLER
Sepetiniz

2016 Roman Yazan Ajanda

2016 Roman Yazan Ajanda
FİYAT
9,50TL
Vergiler Hariç: 9,50TL
Yazarlik sanatinin ve bütün yazarlarin kültür markasi Kafekültür/YAZIYOR dizisi 2016'da roman yazmak isteyenlere ve bunu sürekli erteleyenlere çok cazip bir firsat sunuyor: ROMAN YAZAN AJANDA...
2016'nin her haftasini dilediginizce eserinizi ilk adimlariyla geçirebilir, roman çalismanizi elektronik cihazlara bagli kalmadan kaleminizle birlikte her yere götürebilirsiniz. Ve artik geriye sadece yazmak kaliyor.
Ajandanizi Nasil Kullanacaksiniz?
Ajandaniza artik sahipsiniz, onu hemen kullanmaya baslayabilirsiniz. Incelediginizde göreceginiz gibi size roman hazirligi olarak ayrilmis ve dogrudan üzerinde çalismaniz gereken bölümlerin yer aldigi 16 sayfa var ve sonrasinda ise 16 sayfadan olusan 16 bölüm. Bu bölümleri ister ay, hafta isterseniz de karisik zaman dilimleri içinde romanin kafanizdaki parçalarini kaleme dökmek için kullanabilirsiniz.
Ajanda içinde size roman sanati hakkinda metinler, kulaga hos gelen detaylar, egitici pasajlar sunmayi uygun görmedik. Zira roman türünün, yazi sanatinin en özgür hali olduguna inaniyoruz. 2011 yilindan bu yana yayimladigimiz bu ajandaya gelen olumlu ve yapici elestirilerle de ne denli dogru davrandigimizi gördük.
Bazilari size farkli seyler söyleyebilir, yokusa sürebilir ya da roman yazmanin ve yayimlatmanin sadece bir bütçe sorunu olduguna ikna edebilir. Öncelikle unutmayin ki NEDEN ve NASIL yaptiginizi hiçbir zaman basitçe bilemeyeceginiz, ancak bittiginde anlayabileceginiz bu roman yazma çabasinin formüllerini mutlak olarak elinde bulundurdugunu kim iddia edebilir?


Ürün Adı: 2016 Roman Yazan Ajanda
Ürün Kodu: 9786051431574
Yazar:
Basım Yılı: 2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 224
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Çevirmen: